Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Assistant Professor(Dr.) Emine Hande Karagedik

Vocational School

Medical Laboratory Techniques Lecturer

Full Tıme

Education

2023-, Lisans

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi/ Görsel İletişim Tasarımı Bölümü/ Görsel İletişim Tasarımı Pr. (açıköğretim)


2019-2023, Lisans

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi/ Sağlık Yönetimi Bölümü/ Sağlık Yönetimi Pr. (açıköğretim)


2012-2014, Yüksek Lisans

İstanbul Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü/ Moleküler Tıp (yl) (tezli)


2014-2019, Doktora

İstanbul Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü/ Moleküler Tıp (dr)


2007-2011, Lisans

Ankara Üniversitesi, Fen Fakültesi/ Biyoloji Bölümü/ Biyoloji Pr.

Work Areas

Sağlık Bilimleri Temel Alanı Tıbbi Biyokimya

Awards

Leaders in innovation

Royal Academy of Engineering, İNGİLTERE

Proceedings

Çay [Camellia sinensis (L.) O. Kuntze] Bitkisinde Bulunan Önemli Bir Flavonol: Kaempferol

The Role of Branched Chain Aminoasit Transaminase-1 in Head And Neck Cancer Patients.

Effects of toll like receptor-2 ın septic coronary artery patients

Obezite Patogenezinde Yeni Bir Molekül: Bone Morfogenik Protein-1

Alterations in Key Cellular Regulator Genes and Their Combined Effects on Colorectal Cancer.

The effects of Receptor for Advanced Glycation End products (RAGE) Gly82Ser variants on the formation of FRAP oxidant parameteres in laryngeal cancer patients.

Effects of TLR-2 Polymorphisms on Sepsis

The protective effects of obestatin on oxidative brain damage of rats with pentylentetrazol PTZ induced epileptic seizures

Bazı Endemik Silene L S olympica Boiss S paphlagonica Bornm S sangaria Coode and Cullen Türlerinin Polen Morfolojisi

Projects

Çay (Camellia sinensis (L.) O. Kuntze) yapraklarından Kaempferol elde edilmesi ve Rize’de yetiştirilen bazı çay çeşit ve genotiplerinin Kaemperol bakımından karşılaştırılması

PİNUS BİTKİSİNDEN PİNEN ETKEN MADDESİNİN SAFLAŞTIRILMASI VE OPTİMİZASYONU

PİNUS (ÇAM) BİTKİSİNDEN BİTKİSEL DESTEK ÜRÜNÜ GELİŞTİRİLMESİ

Pinus (Çam) Bitkisinden Bitkisel Destek Ürünü Geliştirilmesi

Courses

Course NameTermsLanguage
Mikrobiyoloji II2020-2021Türkçe
Mikrobiyoloji2020-2021Türkçe